Etusivu

PSX_20190828_232800

Krav Maga peruskurssi alkaa to 3.10 Haapajärven vanhan uimahallin kuntosalilla.

Ikäraja 16 vuotta. Hinta 70 €.

Hinta ei sisällä tasokoetta, eikä vakuutusta.

Ilmoittautuminen ja lisätietoja ahola.petrin@gmail.com tai 044-7787430

Kurssin kesto n. 20 harjoituskertaa.

Harjoitteluasuna verryttelyhousut, t-paita ja sisäliikuntakengät.

Ensimmäiselle tunnille voi tulla tutustumaan ilmaiseksi!

Osallistujalla ei saa olla rikosrekisteriä.


Suomen ennätyksiä Vantaan SM-kisaviikolta

Haapajärven Karateseuran kahvakuulaurheilija Jani Nurmenniemi kävi 5.-6.7. kilpailemassa Vantaalla Suomen olympiakomitean organisoimassa SM-kisaviikonlopussa. Tapahtumassa järjestettiin Suomen ensimmäiset Strong sportin SM-kilpailut sekä Kahvakuulamaratonin SM-kilpailut.
Nurmenniemen viikonlopun starttimäärä oli kisojen suurin, kahden päivän aikana hän nousi lavalle menestyksekkäästi neljä kertaa.
Strong sport on neljä minuuttia kestävä maksimaalisella painolla tehtävä kisasuoritus, lajina oalc 44kg (yhden käden rinnalleveto + työntö) tässä Nurmenniemi nousi Suomen mestaruuteen tuloksella 42, jättäen taakseen Hyvinkään Ryhdin Aleksi Tuhkasen neljällä toistolla. Tulos uusi Suomen ennätys.
Lauantaina Nurmenniemi urakoi kolme puolimaratonia eri lajeina (puolimaratonin suoritusaika 30 minuuttia).
Ensimmäisenä lajina oaj 28kg (yhden käden työntö). Nurmenniemen tulos 523 riitti voittoon. Tulos on uusi Suomen ennätys ja ylittää edellisen maailmanennätyksen (506). Maailmanennätykseksi tulosta ei valitettavasti voida kirjata, sillä ME-tuloksen voi tehdä viralliseksi vain lajin EM- tai MM-kisoissa. Kisanälkä suorituksesta kuitenkin jäi ja loppukauden päätähtäimeksi muodostui tuloksen perusteella kahvakuulaurheilun maratonin MM-kilpailut Puolassa.
Päivän toinen kisalaji oli YLEn televisioima oalc 28kg, jossa Nurmenniemi tiristi itsensä hopea-podiumille, sarjan voitti lahtelainen Tuomas Ovaska. Kilpailusuoritus on katsottavissa Yle areenasta. Tulos tässä oli 278, joka on myös uusi Suomen ennätys.
Viikonlopun viimeinen laji oli 24kg puolitempaus, jossa toistoja kertyi 340. Tuloksena oli Suomen mestaruus ja tämäkin tulos on uusi Suomen ennätys.
Puolimaratonit ovat Nurmenniemelle vain vaihtelua klassisen kahvakuulaurheilun treeneihin, maratonnostoja hän on harrastanut kahden vuoden ajan sivutoimisesti, mutta hyvällä yleiskunnolla ja tekniikalla on ennätyksiä saatu parannettua vuodessa paljon.
Seuraava kisaurakka on tähtäimessä 23.-25.8. Helsingissä APCON-messuilla, joissa Ultimate Kettlebell Weekendissä hän nostaa kuudessa eri lajissa: mm. veteraanien SM-kisassa sekä pohjoismaiden mestaruuskilpailussa.

dav


 

Viikkoharjoitukset:

Junnukarate tiistaisin 18.00 – 19.00 (vanhan uimahallin kuntosali),

Kuntonyrkkeily tiistaisin 19.15 – 20.15 (vanhan uimahallin kuntosali)

Krav Maga keskiviikkoisin 19.00 – 20.30 (vanhan uimahallin kuntosali)

Kahvakuula sunnuntaisin 18.30 – 19.30  (monitoimitalon kuntosali)

Kahvakuulan viikkotreenit jatkuu 15.9.

 


Tutustu kamppailulajien yhdenvertaisuussuunnitelmaan!

Kamppailulajien yhdenvertaisuussuunnitelma 2018-2019


Kuukauden kamppailuyhteisö:

http://potku.net/kuukauden-kamppailuyhteiso-haapajarven-karateseura/